Extra ruimte in je kledingkast dankzij… lipjes van blikjes

Het komt je vast bekend voor, net iets te weinig ruimte in je kast. Dat heeft niets met je koopdrang te maken, maar het feit dat fabrikanten te kleine kasten maken.

Maar gelukkig hebben we een oplossing die je niet in je portemonnee raakt.

Ruimte door lipjes van blikjes

Het is en blijft een vervelend gevoel: een te kleine kledingkast voor al je kleding. Hangers of plek voor hangers tekort komen wil je dan ook vermijden. En daar is een handige oplossing voor…

Nu verwacht je misschien een uitgebreid verhaal, waarbij een boor, zaag, schroevendraaier en verfkwast nodig is, maar niets is minder waar.

Met een eenvoudige lipjes van blikjes, jawel de gewone cola blikjes, heb je al de mogelijkheid om extra ruimte te creëren in je kast.

lipjes van blikjes cola kleerkast kledingkast
Via: pixabay.com

Expertlevel: iedereen kan het doen!

Zoals in onderstaande video wordt getoond zijn wordt het hiermee mogelijk om kleerhangers aan elkaar te hangen en deze trapsgewijs naar beneden te laten gaan.

Op deze manier hou je ruimte over en kunnen ook die nieuwe kleren er nog wel bij.

Het komt er dus heel simpel op neer om het lipje van de colablikjes te halen, en te gebruiken als tussenstuk tussen je kleerhangers. Het leven kan soms ook eenvoudig zijn!

Zo moet het er dus uitzien:

Via: youtube.com (capture) | Learn To Grow

Niet overdrijven met de blikjes

Heb je inmiddels 240 colablikjes gebruikt in je kast, dan is het misschien toch verstandig eens te kijken voor een nieuwe kast of woning. Ga jij deze lipjes van blikjes truc gebruiken of heb je zelf nog een handig DIY-lifehack?

Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...