12 gekke eetgewoontes van je (gênante) vrienden

Valt het jou ook op dat er veel rare eetgewoontes bestaan? Als je erover nadenkt, is er heel wat mis met onze etiquette aan tafel. Wat is er gebeurd met onze tafelmanieren?

Bijzondere en gekke eetgewoontes

Tja, je denk bij de titel van dit artikel vast al meteen aan één (of meerdere) van je vrienden. Het is een feit dat er genoeg mensen op deze aardbol rondlopen, die simpelweg geen eetmanieren hebben. We hebben een lijst opgesteld van 12 veelvoorkomende gekke eetgewoontes van jouw ‘nette’ vrienden (of familieleden)! Geniet ervan (of niet)…

Via: pixabay.com | JuanitaL57, CC

1. Eten trekken uit de muur

Laten we niet meteen aan tafel beginnen, want voor sommigen is een muur al voldoende. Als snack, oké, maar wie van jullie trekt met enige regelmaat een hele maaltijd uit de muur? Blijft een raar idee, zo een snackmuur.

Via: Wikimedia Commons | Alix Guillard, CC

2. Prakjes maken

Ben of ken jij er een die van ieder bord eten eerst een prakje maakt en dan die hele mix verorbert? Lekker alles door elkaar!

.

3. Slurpen… ook de spaghetti!

Je kent ze wel: vrienden die de hele tijd slurpen. Iedere lepel soep gaat er met “sssshhhhh” in. Niet even wachten tot het het iets is afgekoeld en je geciviliseerd kunt eten. Dan heb je ook nog die vrienden, die het met spaghetti doen…

Via: depositphotos.com

4. Niet delen

Hoewel ons geleerd wordt te delen, zijn er mensen die er een gloeiende hekel aan hebben om hun eten te delen. Ik ben er ook zo een, hahaha.

5. Naar binnen schuiven

Je hebt schrokken en naar binnen schuiven. Zulke eters zijn ook het snelst klaar. Proeven ze wel wat ze eten?

Via giphy.com

6. Zonder kauwen

Waarschijnlijk ken je wel iemand die gewoon NIET kauwt! Eten is bij diegen gewoon slikken. Weet je dat er mensen zijn die per hap tellen hoe vaak ze kauwen? Doe jij dat?

Via giphy.com

We hebben nog meer hilarische eetgewoontes op de volgende pagina. Wat dacht je van de smartphone aan tafel? (zie #9)

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer