Quiz | Wijnen, wijnen, wijnen: ben jij een echte Meilandjes kenner?

23 maart start het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Tijd om jouw kennis over deze hilarische familie te laten testen. Ready?

In 2019 barstte de hype rondom de Meilandjes helemaal los. Met een resultaat van 528.000 kijkers voor de allereerste aflevering was dat nog maar het begin. Binnen enkele afleveringen zag je de cijfers al stijgen naar 900.000 kijkers! Reden genoeg om een tweede seizoen op te nemen, en een derde, en een vierde…

Meilandjes
Via: youtube.com (capture) | SBS6

De Meilandjes verbreken records

Binnen anderhalve maand kwam het nieuwe seizoen van de Meilandjes al op televisie. De eerste aflevering werd direct door 970.000 mensen bekeken. Is dit dan het hoogtepunt? Zeker niet! Er keken maar liefst 1.447.000 mensen naar de negende aflevering. Wat goéééd!

Via: giphy.com

Het échte hoogtepunt

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala van 2019 werd bekend gemaakt dat Chateau Meiland tot de laatste drie genomineerde behoorde. Samen met Expeditie Robinson en Beste Zangers streden zij voor het beste televisieprogramma van dat jaar. Hoe kan het ook anders dat de Meilandjes er met deze prijs vandoor gingen. In totaal ontvingen zij 55% van de totale stemmen en zijn daarmee een terechte winnaar.

Meilandjes gestopt op televsie?

Gelukkig niet! Hoewel ze inmiddels weer in Nederland zijn, komt er een nieuw seizoen aan! In dit seizoen gaan ze namelijk op zoek naar een nieuwe woonst. Ze emigreerden opnieuw van Frankrijk naar Nederland omwille van heimwee. Momenteel zoekt de familie een woning in de buurt van Noordwijk, waar ze oorspronkelijk woonden en hun dochter Montana een winkel heeft. Hoe die woonzoektocht eruit ziet, zal je dus op televisie zien.

Via: giphy.com

Ben jij een echte Meilandjes kenner?

Als jij ervan overtuigd bent dat je alle ins and outs weet over de familie, is dit dé quiz om het voor eens en altijd te bevestigen. Houd jij je wijntje erbij?

Let op: voor deze quiz moeten indirecte cookies aanstaan

Resultaat

Ben je een échte kenner? Proficiat! Zo niet, dan stellen we voor dat je vanaf 23 maart opnieuw afstemt op Chateau Meiland. Want hoe je het ook draait of keert, grappig is het wel!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...