Zo reageren mensen als iemand zegt dat ze mooi zijn

Zo reageren mensen als iemand zegt dat ze mooi zijn

Ze maakte een reportage van dingen die ze mooi vindt en gaf dat haar willekeurige ‘modellen’ aan… Hun reactie is prachtig!

Dit is tenminste een echt social experiment; er worden geen stomme pranks uitgevoerd of ongelooflijke acts uitgehaald. Hier wordt gewoon normaal gecommuniceerd en gekeken wat iemands reactie is. Hoewel het initieel helemaal geen social experiment zou worden, is het gaandeweg het project zo gegroeid.

“Ik maak een reportage van zaken en mensen die ik mooi vind” en daarmee impliceert Shea Glover dus indirect dat ze ook haar desbetreffende ‘model’ mooi vindt. De reacties zijn eigenlijk hartverwarmend, ondanks dat mensen over het algemeen moeilijk complimentjes accepteren. Mensen krijgen er even een spontane positieve kick door en de meesten beginnen dan ook met glimlachen.

Wat wij het allermooiste vinden aan deze video, is dat mensen daadwerkelijk mooier worden, door de glimlach die verschijnt. Helaas blijft deze maar al te vaak weg in het dagelijkse leven van velen. Wat ons betreft heeft Shea dan ook TWEE social experiments uitgevoerd zonder dat het initieel de bedoeling was.

Zie hier de mooie video:

Zo zie je maar, positiviteit doet veel met mensen. Gebruik het in je voordeel!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Kiwify
      Logo