8 situaties die alleen een echte chaoot bekend voorkomen

Ben je regelmatig iets kwijt of weet je niet meer wat je precies aan het doen was? Herken je de volgende situaties, dan ben je waarschijnlijk een chaoot.

1. Oh, die sleutels

Het is weer eens zover, je staat voor de voorraadkast en kunt met de beste wil van de wereld niet meer bedacht krijgen wat je er precies ging pakken. Of je staat op het punt te vertrekken en je bent voor de zoveelste keer je sleutels kwijt. Herkenbaar? Dan is de kans groot dat ook jij tot de groep chaoten behoort. Een groep mensen met een spannend en avontuurlijk leven, maar het is niet altijd even handig chaotisch te zijn. We zetten een aantal momenten voor je op rijtje.

Via: giphy.com

2. Snoozen? Nog één keertje dan

Nadat je je wekker ’s ochtends al diverse keren hebt laten ‘snoozen’, je hebt immers tijd genoeg, sta je net een tikkeltje te laat op. Je moet racen om op tijd te komen. Sta je klaar om te gaan, kun je je zonnebril niet vinden. Gelukkig ligt die bovenop het koffiezetapparaat en stap je vrolijk in de auto.

Snoozen radiowekker opstaan slapen
Via: depositphotos.com | elenathewise

3. Een lege tank

Bij het starten van je auto zie je dat het gele lampje brandt en dat doet het al eventjes. Je had moeten tanken. Morgen dan maar, of vanavond na het werk. Nu red je het niet.

Tank leeg auto meter benzine
Via: depositphotos.com | bizoon

4. Alweer te laat

Je komt meestal te laat op je plek van bestemming en zegt je tegen jezelf dat je je wekker voortaan niet meer laat snoozen. Helaas ben je bij thuiskomst, chaoot die je bent, die afspraak met jezelf alweer lang vergeten. En verandert er niets.

Via: giphy.com

5. Sorry… dubbele afspraak

Vervelend dat je vergeten bent dat je een dubbele afspraak gemaakt hebt in je agenda. Je zult er een van de twee moeten afbellen, maar wie kies je? Het brengt je in ieder geval in een lastig pakket en niet voor de eerste keer.

Via: giphy.com

6. Oeps, de bureau

Je collega vraagt een klein beetje besmuikt of hij samen met jou een keertje je bureau zal opruimen. Overal liggen stapeltjes, het is een zootje en hij snapt niet dat je nog weet wat je moet doen. Maar als je het opruimt, kun je helemaal niets meer vinden. Je hebt een georganiseerde chaos nodig, om te kunnen presteren.

Bureau chaoot bende
Via: publicdomainpictures.net | lash Alexander, CC

7. Een volle wasmand en even zoveel strijk

Een georganiseerde chaos is het ook bij jou thuis. Je hebt er ongetwijfeld een berg was en strijk liggen en ook de afwasmachine moet nog uitgeruimd, maar daar heb je, als chaoot, geen last van. Dat kan nog rustig even zo blijven wat jou betreft.

Volle wasmand bende chaoot
Via: depositphotos.com | monkeybusiness

8. De diepvries als redder in nood voor een chaoot

Na het werk zijn een wijntje en een momentje voor jezelf prioriteit nummer één. Maar wat ga je ook alweer eten vanavond? Aha daarom stond je eerder voor de voorraadkast. Helaas heb je vergeten te halen wat je nodig hebt om te kunnen koken, maar er zit vast nog wel iets in de diepvries. Toch?

Via: giphy.com

Herken je één of meer van deze elementen bij jezelf een vriend(in) of familielid, dan heb je duidelijk te maken met een chaoot! Als je ze allemaal herkent is het misschien tijd om hulp voor jezelf (of de andere) in te schakelen… succes!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...