Maak kennis met 5 briljante speeltjes voor je huisdier

Hoe ver gaat de liefde voor je huisdier? Heb je er alles voor over? Vier je ook hun verjaardag? Dan ben je dus net als ik ieder jaar radeloos wat te geven als cadeau. Ze hebben immers alles al! Met deze leuke speeltjes zit je altijd goed. En wat zal jou lieve huisdier er blij mee zijn.

De leukste cadeaus voor je huisdier

Onder het motto “A happy pet is a happy owner”, tonen we je 5 originele en briljante speeltjes voor je huisdier…

Via: depositphotos.com

1. Platte krabpaal

Een torenhoge krabpaal staat wel erg in het zicht en past eigenlijk nooit bij je interieur. Nu kun je de krabpaal een beetje verstoppen, je spullen blijven heel en je poezenbeest is een blij ei. Je kunt allerlei verschillende platte krabpalen kant en klaar kopen, maar doe es gek en maak er een DIY project van!

.

2. Doggy Howser M.D.

Is jouw hond een brainiac, dan kun je nu aan doggy brain training doen. Met intelligentiespeelgoed zoals een Activity Poker Box kan je de grijze massa stimuleren. Je hondje is hier uren zoet mee en wordt beloond voor spelen. Dat wil ik ook wel. Een belangrijk pluspunt is dat de moeilijkheidsgraad kan worden aangepast.

.

3. Puppy speelgoed

Kleine trouwe viervoeters hebben andere behoeftes dan volwassen honden dus is er speciaal voor de kleine rakkers van alles op de markt waar zij écht wat aan hebben. Zo heb je superleuke puppy speelgoedbotten zonder piep omdat ze juist hun rust nodig hebben. Een baby geef je toch geen speaker cadeau? En als je pup last krijgt van zijn of haar tandjes, kun je het tandvlees verzachten met een Pupcicle, een plastic bijtring in de vorm van een ijsje. Deze vul je met water en leg je in de vriezer. Een heerlijk verkoelend effect voor de zielige pup.

4. Visje, visje in het water

Wist je dat jouw visje slim is en net als een hond allerlei trucjes kan worden aangeleerd? Al die jaren dat je dacht dat Blub weinig kon zijn voorbij. Er is veel meer interactie mogelijk met de Fish School Training Kit. Blubje kan zelfs leren apporteren en voetballen als Messi. Okay, dat laatste niet, maar hij wint wel van de andere visjes. Of visjes er blij van worden, is echter niet bekend.

5. Een chillende hagedis

Na een lang dagje hard werken, moet ook jouw Disje bijkomen. Dat doet hij/zij het liefst in een hangmat. Plaats er nog een “Do not disturb” letterbord naast en het plaatje is compleet.

Via giphy.com

Zoals eerder gezegd: A happy pet is a happy owner… Hoe ver ga jij voor jouw huisdier? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...