TikTok toppers: de leukste TikTok accounts van 2020

Op TikTok zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zó veel accounts die je kunt volgen. Eigenlijk zou je non-stop kunnen tikketokken. Daarom hebben wij een handig lijstje van de leukste accounts gemaakt.

Tiktok, alles gaat zo snel

Tiktok staat erom bekend dat alles snel gaat. Voor je het weet, is het filmpje afgelopen en begint de volgende. En het aantal accounts groeit net zo hard. Het is gemakkelijk om van de ene naar het andere filmpje te kijken en voor je het weet ben je zo een uur verder.

Er zitten soms pareltjes tussen zoals Very Good Very Nice. De helft is echter niet interessant en slaat nergens op. Daarom is dit ons lijstje met favorieten. Welke vind jij het leukst?

Via: pexels.com | Cottonbro, CC

1. Jason Derulo danst en grapt erop los

Deze man heeft bijna 39 miljoen volgers en terecht. Jason Derulo doet de leukste dansjes en heeft een goed gevoel voor humor. Bovendien werkt hij met veel andere Tiktok beroemdheden en dat maakt zijn account veelzijdig. Voor de dames is het natuurlijk een snoepje om naar te kijken en daarom laat hij zichzelf geregeld met blote borst zien. Niets mis mee! Hij heeft een leuke vriendin, die zie je ook geregeld een beetje gek doen.

@jasonderulo

Wtf am I doing???????@jena

♬ original sound – Clyde Cohen

2. Leer beatboxen en dansen met Spencer

Mocht je jouw dancemoves willen upgraden, dan is het account van Spencer wel wat voor jou. Die jongen danst de hele dag door én hij zingt als een nachtegaal. Beatboxen kan hij ook nog. Wat leuk is aan zijn account: hij is nooit alleen. Zijn familie zie je vaak in de clips en onze nummer 1, Jason Derulo, werkt ook wel eens met hem samen. Het is hilarisch om hem na te doen. Kun jij al een beetje beatboxen?

Spencerx-tiktok-blog-top-tien-kiwify
Via: Jason Derulo and Spencer the beat boxer / youtube.com (capture) | IB’s Channel

3. Transitions held Joaskills

Van het ene beeld naar het andere. Het ene moment ben je normaal, dan sta je op zijn kop of heb je een andere outfit aan. Je kunt zo veel met Tiktok transitions. De held hierin is Joaskills. Hij maakt dope video’s en iedereen doet hem na. En wil jij zij ze zelf maken? Kijk dan eens op Wikihow

4. De beste DIY tips krijg je van Laurdiy

Zij geeft het eerlijk toe: ongelooflijk veel van haar tijd gaat naar TikTok. En dat werkt, ze heef bijna 2 miljoen volgers. Laurdiy, Lauren, is de do-it-yourself queen en geeft handige tips. Deze plaatst zij overigens ook op haar YouTube account (waar ze nog eens 9 miljoen volgers heeft). Vooral haar verkleedtips zijn geweldig. Met Halloween ging ze helemaal los.

laurdiy-tiktok-blog-kiwify-top-tien
Via: youtube.com (capture) | Laurdiy

Benieuwd hoe je die outfit maakt?

5. De dansjes van Loren Gray kent iedereen

Uiteraard kunnen we de dancing Loren Gray niet overslaan. Zij zat al op TikTok toen het in 2015 als Musical.ly begon! Loren heeft superveel volgers en iedereen kent haar dansjes of doet ze na. En ze spreekt een aardig woordje Nederlands, sort of…

6. Lip syncen met Riyaz Aly

Zij zijn allemaal zo veelzijdig maar de leukste uit ons lijstje is misschien wel Riyaz Aly. Schattig jochie met een mooi kapsel. Tja, denk je dan. Wat doet hij dan voor speciaals? Een heleboel meiden worden helemaal wild als hij weer een nieuwe video lanceert, dus vertel het ons maar.

https://www.youtube.com/watch?v=2NFjwnKvLqA

7. Let goed op, wat doet Zach King nou

Deze Vine artiest doet de gekste dingen en soms heb je niet door hoe. Zijn meest bekende video is waar het in 2015 mee begon. Zach King, wat doe jij dan?! Dé escape artist aan het werk…

8. The newcomer Charli D’amelio

Charli is inmiddels geen noob meer, maar eigenlijk is zij nog niet lang actief op TikTok. In 2019 begon ze en vandaag is ze razend populair. Het leukste aan haar vinden wij de dance challenges. Ook met rivalen… Wie vind jij beter? Charli of Addison?

Welk account volg jij het liefst?

Het is moeilijk kiezen maar welke Tiktok account is jouw favoriet? Staat deze ook in ons lijstje of niet? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...