6 geweldige tips voor een natuurlijke borstvergroting

Ben jij ontevreden over het formaat van je borsten en mogen ze wel wat groter, maar zie je een cosmetische borstvergroting niet zitten? Dan zijn er verschillende manieren om op een natuurlijke wijze de borsten te laten groeien. We hebben 6 briljante tips op een rijtje gezet, waarvan je misschien niet eens wist dat het goed was.

1. Push-ups voor grotere borsten

Sporten is sowieso een goed idee wanneer je grotere borsten wilt. Dat klinkt wat tegenstrijdig, maar is wel degelijk het geval. In je borsten zelf zitten geen spieren, maar erachter lopen wel spieren. Wanneer je deze traint, zullen je borsten wat groter en steviger worden.

Een goede oefening voor een natuurlijk borstvergroting is de push-up. Hiermee train je de borstspieren goed.

Via: pixabay.com

2. Fenegriekzaad

Fenegriekzaad wordt over de hele wereld gebruikt om de borsten groter te laten maken. Dit kun je bijvoorbeeld eten in je yoghurt of door een salade. Fenegriekzaad heeft daarnaast ook nog andere voordelen. Het kan namelijk ook helpen tegen een buikje.

Via pixabay.com

3. Borstmassage voor een natuurlijke borstvergroting

Een borstmassage kan ook helpen om je borsten steviger, ronder en wat voller te maken. Je moet dan wel echt weten waar je mee bezig bent. Iemand die hierin gespecialiseerd is, kan je hierbij helpen. Een borstmassage van zo’n dertig minuten per dag kan een groot verschil maken in het formaat van je borsten.

Daarnaast is het erg aangenaam, dus een extra voordeel naast je natuurlijk borstvergroting!

4. Werk aan je houding

Wanneer je rechtop staat, ogen je borsten ook meteen als groter en voller. Veel vrouwen hebben een verkeerd postuur, waarbij hun borsten niet alleen kleiner lijken, maar hun rug ook verbeterd.

Om een betere houding te kunnen krijgen, kun je gewoon thuis verschillende oefeningen doen op een yoga mat, zoals natuurlijk yoga, maar ook pilates. Hiermee kun je gemakkelijk je houding verbeteren.

Via: pixabay.com

5. Zorg voor voldoende vitamines

Het is belangrijk om genoeg vitamines binnen te krijgen wanneer je je borsten op natuurlijke wijze wilt laten groeien. Vitamine A en B staan er vooral om bekend dat deze goed zijn voor je borstgroei. Zorg dat je dit genoeg via je voeding binnenkrijgt.

Eventueel zou je aanvullend wat supplementen kunnen nemen. Let er echter op dat supplementen alleen als aanvulling gebruikt kunnen worden. Een gezonde en gevarieerde voeding blijft ook met supplementen belangrijk.

Via pixabay.com

6. Voorkom voeding met testosteron

Wanneer je als vrouw veel voeding eet met testosteron, kan dit zorgen voor kleinere borsten. Voorkom dit soort voeding dus. Voeding met relatief veel testosteron is bijvoorbeeld vlees, witte rijst en suiker.

Extra tip: draag de juiste BH

Natuurlijk kun je er ook voor zorgen dat je borsten mooier en groter ogen. Ook daar heeft Hunkemöller enkele erg handige tips voor, die je borsten groter laten lijken en vooral ingaan op het (effectief) dragen van de juiste BH!

Succes gewenst!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...