Harry Potter fan? Volg nu online les op Hogwarts

Droomde je altijd al van een tovenaarscarrière op Zweinstein zoals die van Harry Potter? Dankzij Hogwarts Is Here kan je vanaf nu online les volgen op Hogwarts!

Online Harry Potter-lessen

Behoor jij tot de community van giga-Harry Potterfans? Wel, dan hebben we groot nieuws voor je.. Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus kent sinds kort een online afdeling.

De school is niet langer exclusief voor tovenaars en heksen. Ook Dreuzels mogen voortaan profiteren van het onderwijs, al zal je dat vanaf je computer moeten doen…

Via: pexels.com | Dids, CC

Welke Harry Potter les wil jij krijgen?

Je kan dezelfde lessen nemen die Harry Potter ooit kreeg, maar dan online! Op zich niet erg: vandaag ben je nergens veiliger dan thuis. Tijdens al die vrije tijd kan je dus net zo goed een lesje Verweer tegen de Zwarte Kunsten meepikken.

Via: giphy.com

Hogwarts Is Here

Een aantal Harry Potterfans besloten een paar jaar geleden het online platform Hogwarts Is Here op te richten. Dit online platform stelt je in staat om, net zoals Harry, Ron en Hermelien, je in te schrijven als tovenaarsleerling.

Je kiest voor een afdeling, koopt je schoolboeken in de fameuze Klieder & Vlek, en schrijft je in voor de lessen (van astronomie tot spreuken en geschiedenis).

Via: needpix.com | TuendeBede, CC

Wat houdt het in?

Kies de vakken die je het meest interesseren, zoals Geschiedenis van de Toverkunst, Bezweringen of Transfiguratie. Elk vak bestaat uit negen lessen.

Je moet een hele hoop lezen, essays schrijven en jawel, zelfs tentamens afleggen. Want ook tovenaar of heks worden kost wat inspanning! Je kan wel lekker dwalen in de online gangen van Zweinstein…

Via giphy.com

Word jij de nieuwe Hoofdmonitor?

Na elke cursus zal de professor (die opgeleid werd voor deze job!) twee leerlingen uitkiezen om Hoofdmonitor te worden. Word jij niet gekozen? Geen paniek, Harry Potter was niet eens Klassenoudste en versloeg nog steeds Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden…

Schrijf je in voor Harry Potter lessen

Klaar voor een carrièreswitch? Hier kan je je inschrijven voor de opleiding tot tovenaar/heks. Al zeker 12.000 studenten gingen je voor. Veel succes en plezier op Hogwarts!

Via: pixabay.com | mrblackman1, CC

Harry Potternieuws: Draco en Lucius hielden een reünie

Voor de Harry Potterfans is er nog meer nieuws. Er wordt namelijk mogelijk een reünie voorbereid. De filmmakers willen namelijk een Harry Potter-versie maken van de eerdere Friends-reünie.

De reden voor de reünie? Twintig jaar geleden kwam de eerste film van Harry Potter uit. Wij zijn benieuwd of deze bijeenkomst doorgaat, en waar deze gaat plaatsvinden!

Harry Potter film
Via: Harry Potter (capture)

Ben jij een grote Harry Potter fan en wil jij een lesje volgen? Laat ons in een reactie weten welke les jij graag zou willen volgen!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...