10 types waar vrouwen niet vrolijk van worden tijdens uitgaan

Als je als vrouw vaker bent uitgegaan, heb je minstens enkele van deze types meegemaakt… en daar wordt niemand vrolijk van!

Types tijdens het uitgaan…

Sta je daar tijdens een stapavond lekker met vriendinnen op de dansvloer of aan de bar, komt daar ineens ‘die gast’ aan. Laten we eerlijk zijn, het kan in de perfecte feest- of uitgaansgelegenheid gebeuren, maar wat een ellende!

Hier heb je dus absoluut geen zin in. Uitgaan moet leuk zijn en je moet in het weekend gewoon lekker kunnen genieten, maar dit?!

Club uitgaan
Via: Wikimedia Commons | Christo, CC

Dit zijn de 10 vreemdste types tijdens het uitgaan

Om de situatie vóór te zijn en die rare types toch beter te kunnen onderscheiden (om daarna snel te vermijden), maar ook als wijze les voor de mannen zelf, hebben we hier een lijstje van de 10 vreemdste types tijdens het uitgaan:

1. De excentrieke ‘ik ben anders’-kerel

Respect dat ie geen grijze muis is, maar ga lekker ergers anders jezelf zijn, daaag!

Via: giphy.com

2. De alles-onder-bier-gooier

Voor je het weet is je jurkje onder het bier! Drink dat maar lekker op… ALLEEN!

Via: giphy.com

3. De zwijgende bijstaander

Hij komt erbij staan, maar zegt geen woord… Blijf dan weg!

Via: giphy.com

4. De billen-knijper

De met stip ergste van het stel: de geniepige en vooral bijzonder laffe billen-knijper. Je herkent ‘m aan niet direct aankijken en vaak van plaats wisselen. Niet alleen heeft ie het lef niet om je aan te spreken, bovendien maakt hij zich strafbaar en kan dit ongewenste gedrag iemands avond goed verpesten. Weg met deze gasten…

billenknijper uitgaan
Via: flickr.com | K.HappyPants, CC

5. De ‘shirt uit en zwaaien’-man

Vaak veel te voldaan met zichzelf, waardoor hij niet eens doorheeft, dat het niet leuk is (en niet leuk gaat worden)…

Via: giphy.com

We zijn er nog niet… wat dacht je van de ‘schuurder’?! We gaan verder op de volgende pagina met de types waar vrouwen tijdens het uitgaan of stappen niet vrolijk van worden.

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer