Wijn fans opgelet: er is een wijnkraan voor in huis

Iedereen heeft een kraan thuis waar water uitkomt, maar wat als je er nu één hebt waar wijn uit komt? Juist, daar kunnen veel mensen enthousiast van worden. Gelukkig kun je deze nu gewoon thuis installeren dankzij de Brizo wijnkraan en hoef je niet naar deze Italiaanse wijnfontein.

Een klein tikje voor de wijn…

Het merk Brizo brengt veel kranen op de markt waar ‘gewoon’ water uitkomt. Echter is het assortiment nog groter dan dat.

Ze hebben ook zogenaamde beverage kranen. Deze zijn speciaal geschikt om dranken anders dan water uit te laten stromen. En laat dat nu net een droom voor velen zijn.

Zo hoef je dus niet meer naar de koelkast of het wijnrek, je loopt gewoon naar deze wijnkraan en geeft een tikje bovenop. Voila, er wordt een lekker glas wijn voor je getapt.

Lees ook: In deze escape room moet je ontsnappen door wijn te drinken

Dit is hoe deze wijnkraan werkt

In onderstaande video kun je zien hoe deze wijnkraan werkt. Je hoeft de hendel niet eens elke keer open te doen, je geeft gewoon een zacht tikje op deze kraan en er komt zomaar wijn uit. Ideaal.

Wijn kraan kopen

Natuurlijk zijn er we ook even ingedoken wat de prijs is van deze wijnkraan, want het kan zomaar eens de uitvinding van de eeuw zijn.

De speciale ‘drank kranen’ van Brizo kun je op deze pagina vinden, waar je ook de prijzen ziet. Ze zijn echter niet goedkoop, maar je moet er wel iets voor over hebben.

Check uiteraard we altijd even of je deze kraan kunt installeren en ook zo kunt gebruiken als je voor ogen hebt.

Lees ook


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...