6x tatoeages waar jij je wenkbrauwen bij optrekt

Tatoeages zijn al eeuwen razend populair. Er zitten heel mooie tussen maar een aantal zijn wel heel bijzonder… gek. Welke van deze 6 type tatoeages zou jij nooit laten zetten?

Laat nooit zomaar een tatoeage zetten

Het gebeurt vaak in een opwelling. Een dronken bui, de volgende dag wordt je wakker en schrik jij je rot. Had je maar een simpele hangover. Deze mensen hebben hun mislukte tatoeage in sommige gevallen echter volledig nuchter laten zetten. Snap jij dat?

Via; imgur.com

1. Het perfecte stel doet het samen

Wij beginnen meteen met een nieuwe trend. Vergeet vriendschapsarmbandjes. Als je echt om elkaar geeft, kies je samen een mooie tattoo uit. Tattoo’s voor koppel kunnen gaaf zijn, maar ook iets tegenvallen. Met alle gevolgen van dien.

Tattoo tatoeage hart koppel
Via: reddit.com

Of ga je toch voor een ietwat subtielere tattoo met je bff?

Afbeelding wordt geladen…

2. Wie zit eronder?

Tatoeages zijn heel artistiek, vertellen wat over een persoon. Het is vaak een goed doordachte keuze. Er zijn echter mensen die veranderen en wat moet je dan nog met een verkeerd gekozen tatoeage? Zo ook ex-Klu Klux Klan en ex- bendeleden. Daar wil je inderdaad niet mee blijven rondlopen. Gelukkig kunnen zij terecht bij Sickside Tattoo Studio in Mississippi.

3. Als je uit elkaar gaat, kan het ook misgaan

Het is niet fijn om met de naam van je ex-geliefde op jouw lichaam rond te lopen. Een naam is één ding, stel je hebt haar gezicht op jouw arm staan. Dan is dit misschien ook een optie!

Via: imgur.com

4. Wat moet dat nou voorstellen?

Iets wat begint als een goed idee, kan snel mislopen wanneer je de verkeerde tattoo shop besluit binnen te stappen. Soms eindig je met een tatoeage die er nét anders uitziet dan jij voor ogen had. Zo een beginneling moet ook ergens starten, jammer dat het jouw lichaam moest zijn…

Afbeelding wordt geladen…

Hier hebben we nog zo’n grote fan… Let met name ook op de toepasselijke tekst!

Afbeelding wordt geladen…

5. Waarom zou je?

Wij snappen dat het grappig is, maar waarom zou je dit nou echt laten zetten. Stel, je bent 60 jaar verder en dan dit op je lichaam. Of ren jij juist meteen naar de tattoo shop om er eentje te laten zetten?

Via: imgur.com

Nog zoiets…

Via: imgur.com

6. Wat moet het voorstellen?

Soms kunnen wij echt niet raden wat het voor moest stellen. Help jij even mee? Wat probeerden deze mensen uit te dragen?

Via: imgur.com

Batman is normaal gezien een cool karakter, indruk maakt op velen! Normaal gezien…

Via: imgur.com

Tattoo voor jou?

Heb jij zelf ook zo een ramp op je lichaam getatoeëerd? Deel jouw verhaal in een reactie hieronder. Wij zijn erg benieuwd!

Lees ook:

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer