8 creatieve tuinaccessoires die verrassend tof zijn

De warme zomerdagen staan voor de deur. Die wil je natuurlijk zo veel mogelijk in je tuin doorbrengen. Met deze hippe tuinaccessoires ben je daar helemaal klaar voor.

Top tuinaccessoires

In deze tijd van het jaar is iedereen bezig met het opleuken van de tuin met allerlei accessoires. Wij zijn ook druk bezig met onze eigen Garden of Eden, een oase van rust. Tijdens de zoektocht naar leuke tuinaccessoires kwamen wij een aantal must haves tegen die wij graag met je delen. Stel je eens voor dat jouw dag zo verloopt…

tuin proosten rust
Via: depositphotos.com | zstockphotos

1. Genieten van zonsopgang

Je dag begint zeker vaak vroeg? Begin je ook met een warm bakje cafeïne? De tuin is met mooi weer de place to be, dus stap lekker je tuintje in en neem je bakkie mee. Met deze te gekke en super comfortabele swing beds begint je dag goed. In de Verenigde Staten zijn ze heel gewild en wij snappen waarom. Er is wel één risico: te laat komen. Je valt zo weer in slaap in de kodama zomes (pod versie).

We begrijpen dat dit meteen een hele forse constructie is, maar een leuke tweepersoons hangmat doet het ook niet slecht in een tuin hoor… 😉

Via: bol.com

2. Nooit meer dorstige plantjes

Als je eenmaal in de kodama hebt gelegen, is het lastig verder te gaan met wat toch echt gebeuren moet. De zon schijnt inmiddels al en het belooft een bloedhete dag te worden en die plantjes geven zichzelf geen water, of toch wel? Ken je Arduino al? De must have voor jouw (moes)tuintje.

Je moet er even voor gaan zitten en wel wat technische kennis hebben maar als je eenmaal alles geïnstalleerd hebt, kun je zorgeloos genieten van je plantjes.

3. Opfrissen en afkoelen

Na al dat klussen en kliederen met modder, wil je natuurlijk even bijkomen en opfrissen. Normaal loop je door naar de douche, maar je kunt ook simpelweg de sproeier aanzetten.

Via: pixabay.com | Almudena_Sanz_Tabernero, CC

Of even op je amezing (is het niet amazing, maar dat terzijde) garden shower springen.

€199,00
€269,00
Voorraad: ✔️
vanaf 16 juni 2024 23:55
Amazon.de

4. Een warme douche…

Nog beter is een heerlijke warme douche na het zwemmen. Het beste is een heerlijke verwarmde solar douche, gewoon in je zwemkleding. Hoe vet is the Grommet dan?

€99,71
€129,71
Voorraad: ✔️
3 nieuw vanaf €92,02
19 tweedehands vanaf €67,10
vanaf 16 juni 2024 23:55
Amazon.de
€179,00
Voorraad: ❌
Bol.com

5. Lekkere bubbels

Sluit je dag ontspannen af met een paar uurtjes bubbelen in een opblaasbare jacuzzi.

6. Lunchen en smikkelen

Lekker afgekoeld, schoon en fris is het tijd voor de lunch! Je bent wel een klusser, dus je loopt even naar je ombouwkoelkast. Daar staat alles heerlijk gekoeld op je te wachten. Buiten koken wordt echt een stuk gemakkelijker zo…

.

En ben je toch niet zo een klusser, deze is ook best leuk.

Via: Keter
€49,00
Voorraad: ✔️
6 nieuw vanaf €49,00
vanaf 16 juni 2024 23:55
Amazon.de
€63,53
€67,54
Voorraad: ✔️
Bol.com

7. Afkoelen in je badje

Na de lunch is de hitte niet te harden dus een duikje in je zwembad is het volgende wat je doet. Natuurlijk laat je die heerlijke lunch even zakken, voor je een bommetje maakt. Doe lekker rustig en geniet van een welverdiende chill momentje aan je onderwater bar. En in het donker geven ze nog licht ook. Heerlijk, zo een eigen Tiki Bar.

Afbeelding wordt geladen…

8. BBQ time!

Het hoogtepunt van de dag is als je achter deze rakker mag staan. Dus pak die BBQ-tips tevoorschijn, doe je schort om, brandijzer mee en begin die steak lekker medium te bakken en braden. Kun jij een betere bbq bedenken dan met deze binnen handbereik? Ideaal om mee te nemen. Maar hij staat ook netjes, geparkeerd in de achtertuin.

Afbeelding wordt geladen…

Meer creatieve tuin accessoires?

Is dit niet de ideale zomerdag met deze tuinaccessoires? Wat ontbreekt er nog? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...