- Advertentie -

Via: flickr.com | Andrea Nguyen, CC

Eieren pellen doe je in het vervolg niet meer anders

Het schillen van een hard gekookt ei gaat niet altijd van een leien dakje, peuteren, stukjes schil die blijven zitten of een je ei gaat kapot. Kiwify to the rescue!

- Advertentie -

Ei pellen: wat een ellende

Zelf schilde ik een ei altijd op de ouderwetse manier: kapot tikken en peuteren maar. Vaak duurde het minimaal een minuut, voordat het ei gepeld was en dan hebben we het nog niet over de kleine stukjes schil die her en der verspreid waren of natuurlijk het ei dat hiaten had…

Via: depositphotos.com

Ei pellen: de oplossing!

Onderstaande video laat zien dat het ook compleet anders kan door gebruik te maken van een glas en twee eieren. Geloof het of niet, maar na een seconde of tien heb je twee geschilde eieren en de rest blijft achter in het glas. Oh ja, zorg wel dat het ei gekookt is, anders kan het wel eens een zooitje worden.

Hier nog een voorbeeld van hoe het moet:

- Advertentie -

Ga jij deze ei-schil-methode ook gebruiken? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: Onbekende lifehack: dit is waarom je zwarte peper in je was moet doen!

Frisse lifestyle en leuke tips?

Meer Kiwify in je mailbox? Schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer lifestyle, tips en inspiratie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:

Welkom op kiwify.nl! Ook wij gebruiken cookies...

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site), plaatsen wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We zouden je willen vragen, deze éénmalig te accepteren. Lees verder!