Wie is de mol? Dit zijn de 10 kandidaten van WIDM 2019

Afgelopen zaterdag is Wie is de Mol weer begonnen en heel Nederland zat op het puntje van de bank om te kijken wie er zou afvallen. Maar wie zijn de kandidaten van WIDM 2019 eigenlijk?

WIDM kandidaten 2019

Lekker met een bak chips naar WIDM kijken, heerlijk! Omdat het je tijdens de aflevering misschien een beetje ontgaat wie wie is en waar je ze ook alweer van kende, hebben we hier een netjes lijstje met alle Wie is de Mol kandidaten, zodat je helemaal bij bent de komende afleveringen.

Via: AVROTROS

Let op! Dit zijn alle Wie is de Mol kandidaten van 2019 die meededen aan het begin van aflevering 1. Dit artikel bevat geen spoilers over wie er gaat of is afgevallen.

1. Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is 44 jaar en begon haar carrière bij de radio. Ze heeft bij 3FM gewerkt, Radio M en Radio 2. Daarnaast heeft ze gewerkt als presentatrice bij RTV Utrecht, ‘Hart van Nederland’ en ‘Huizenjacht’. Daarbij is ze vanaf 2016 de eerste vrouwelijke presentator van de ‘Top 2000’.

2. Merel Westrik

Merel is 39 jaar en kennen we van: Vandaag de Dag, Amsterdamse natuurfilms zoals ‘Haring in het IJ’ en ‘Amsterdam Wildlife’ en AT5. Op dit moment presenteert ze het RTL Nieuws.

3. Niels Littooij

Niels Littooij is 28 en is beter bekend als Nielson. De meeste mensen kennen hem waarschijnlijk van zijn Nederlandse hits: ‘Sexy als ik dans’ en ‘Beauty & de Brains’.

4. Rick Paul van Mulligen

Rick Paul is 37 jaar oud en je kent hem waarschijnlijk van de televisieserie ‘A’dam-E.V.A’, de ‘Grote improvisatieshow’ of ‘Rundfunk’.

5. Sarah Chronis

Sarah is 32 jaar oud en is actrice. Haar acteerlijst is oneindig: Ze heeft gastrollen gehad in ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Divorce’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast speelde ze in de films ‘Bloedlink’ en ‘Alles voor Elkaar’, de verfilming van ‘The disappearance of Alice Creed’, en de serie ‘Meiden van de Herengracht’.

6. Evi Hanssen

Voor de mensen die de eerste aflevering al hebben gekeken is het vast opgevallen dat er iemand tussen zat met een wel heel Belgische tongval. Dat klopt. Evi is een Vlaamse presentatrice en 39 jaar jong. Ze begon bij TMF in Vlaanderen als vj en heeft ook 7 jaar ‘Expeditie Robinson’ gepresenteerd. Daarnaast doet ze ‘3 Op Reis’ en zit ze vaak bij ‘De Wereld Draait Door’.

7. Jamie Trenité

Ook Jamie Trenité kennen we van ‘De Wereld Draait Door’ waar hij vaak aan tafel zit. Hij is 28 jaar oud en is de presentator van ‘Jules Unlimited’.

8. Nikkie de Jager

Nikkie is de jongste van de ‘Wie is de Mol’ kandidaten van 2019. 24 jaar oud en vooral bekend bij de dames met haar YouTube-kanaal ‘NikkieTutorials’ van meer dan 10 miljoen volgers. Op dit kanaal plaatst ze video’s over make-up en lifestyle en is echt doorgebroken met haar video: ‘the power of Make-up’. Inmiddels is ze wereldwijd bekend met deze video.

9. Sinan Can

Sinan is 41 jaar en is onderzoeksjournalist en documentairemaker bij BNNVARA. Je kent hem van ‘Bloedbroeders’, ‘De Arabische Storm’, ‘Uitgezet’ en diverse uitzendingen van Zembla.

10. Robert van Beckhoven

Robert van Beckhoven is de oudste de oudste van het stel met 57 jaar. Deze bakker, pattisier en presentator heeft de titel Meester Patissier en Meester Boulanger. Daarnaast is hij ook nog jurylid geweest van ‘CupCakeCup’ en ‘Heel Holland Bakt’.

Wie is de Mol 2019, let’s get it on…

Ga jij WIDM 2019 ook volgen? Wij in ieder geval wel en nu weten we ook wie er meespeelt. Uiteraard kun je op de site van te AVROTROS meer info vinden over de kandidaten van Wie is de Mol 2019…

Heb jij al aanwijzingen, wie de mol eventueel kan zijn? Veel plezier dit seizoen!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...