5 manieren om merkkleding voortaan veel goedkoper aan te schaffen

Kleding kopen is duur. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet om te zorgen dat jouw volgende merkkleding-aankoop een stuk aangenamer is voor je portemonnee.

1. SALE

Oké, dit is natuurlijk wel een inkoppertje, maar om een compleet overzicht te geven, zet ik hem er toch even bij. Wacht altijd tot de sale-periode. Nee, niet meer alles zal te verkrijgen zijn in alle maten, maar het scheelt vaak wel een flinke som geld.

Daarnaast is het goed om te weten hoe de sale precies werkt, daarom kom ik daar later nog even op terug.

Bekijk ook: deze winkel heeft altijd kleding en schoenen in de sale!

Via: unsplash.com, Micheile Henderson, CC

2. Zoek en vergelijk

Koop niet zomaar bij een willekeurige, grote webwinkel uit Duitsland, zoek en vergelijk. Alhoewel het aanbod groot, je gratis kunt retourneren, toch is het vaak aantrekkelijker om eens verder te kijken dan alleen de hele grote jongens met grote bedrijven erachter.

Google op de naam, de kleur, de variant, bekijk alle details van het product. Zoek vergelijkbare foto’s, kortom: laat jouw Google-kunsten eens zien en zoek dat product, maar dan goedkoper.

Via: pexels.com | burst, CC

3. Check outlets

Outlets! Er zijn veel winkels online te vinden, maar er zijn er ook een aantal die puur en alleen focussen op sale en goede prijzen voor merkkleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ToBeDressed, een shop met een belachelijk groot assortiment kleding en schoenen voor zowel heren als dames en vooral erg lage prijzen.

Ben je dus op zoek naar die nieuwe toffe jeans of betaalbare schoenen van bijvoorbeeld Gabor, check dan zeker de outlet-stores online.

4. Shop niet seizoensgebonden

Het is natuurlijk wat vreemd om een winterjas te kopen in de zomer, maar midden in de zomer zie je vaak de winterjassen in de aanbieding. Niet gewoon in de aanbieding, maar serieus in de zin van tot 70 procent korting in de aanbieding.

Door niet alleen voor het seizoen te shoppen, zorg je ervoor dat je nog betere prijzen krijgt voor dat ene jurkje dat in de zomer net wat te duur was.

Bekijk ook: hier krijg je altijd korting op merkkleding

Via: pixabay.com

5. Zorg voor een goede timing

Hier komt het aan op jouw geduld, jouw stressbestendigheid. Iedereen weet, sale begint altijd bij een redelijke korting, maar loopt daarna steeds verder op naar extra kortingen. Nadeel: er zullen steeds meer maten en keuzes zijn, maar als jij op het juiste moment kunt toeslaan, dan koop je die sneakers toch even met 70 procent korting in plaats van 40 procent drie weken geleden.

Hou er wel rekening mee, te laat is te laat… Happy shopping en check ook zeker even de schoenen-outlet.

Nog meer tips?

Hoe shop jij zo budgetvriendelijk mogelijk? We horen het graag via een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...