Probeer iets nieuws: hip je paasei verven met nagellak

Pasen komt eraan en uiteraard kan een paasei schilderen leuk zijn, maar voor mensen die iets nieuws willen (of weinig tijd hebben) is dit het decoreren 2.0!

Gekleurde paaseieren met Pasen

Met Pasen ziet alles er weer feestelijk uit. Prachtige ontbijten, veel paashazen (en chocolade eitjes) en natuurlijk in overvloed aanwezig: het vrolijk gekleurde paasei!

Deze vrolijke en creatieve kleuren mogen natuurlijk niet missen op de ontbijt- of lunchtafel. Het komt dus goed uit, dat we juist over het kleuren van de eitjes een handige tip hebben…

paasei paaseieren pasen
Via: pxhere.com | TGH2019, CC

Als je er tijd voor hebt, is het natuurlijk een perfecte gelegenheid om gezellig met kinderen te gaan schilderen. Kwastje, verf en zo’n speciaal verf-standaard heb je nodig. Heb je die niet, dan heb je een probleem… of NIET!

Via: youtube.com (caption) | JumbleJoy

Paasei verven 2.0

Probeer een keer wat anders en sta versteld van het resultaat. Je kan met deze grappige technieken geweldige patronen krijgen en je kan super trots zijn op de hippe uitkomst (en kinderen zullen het geweldig vinden)! Het enige wat je nodig hebt is:

  • Een kommetje
  • Warm water + nagellak (methode 1)
  • Azijn + voedingskleurstof (methode 2)
  • Gekleurde papieren servetjes (methode 3)

Bekijk hier hoe je te werk gaat:

Geen tijd? Geen probleem!

Ook als je zelf gewoon wat eieren wil versieren voor bezoek, maar je absoluut geen tijd hebt, is dit de ideale manier! Je hebt in enkele minuten een schaaltje vol creatieve, origineel gedecoreerde paaseieren in huis! Tip: blijf wel gewoon jezelf na deze geniale prestatie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...