Skarp Laser Razor: de nieuwe manier van scheren met een bijsmaak

Echte innovatie in de scheerbranche hebben we de laatste jaren niet meer gezien. Maar de heren achter Skarp Laser Razor hebben iets unieks in handen, soort van.

Skarp Laser Razor

De Skarp Laser Razor is na jaren ontwikkelen bijna klaar voor het grote publiek. In tegenstelling tot traditionele scheermesjes wordt er gebruik gemaakt van een laser om de haren als het ware weg te branden. Hierdoor zal er geen huidirritatie staan en is het eenvoudiger om haartjes te verwijderen.

Paul Binun en Morgan Gustavsson, de mensen achter Skarp Razor hebben jarenlang onderzoek gedaan naar het product en het was tijd om de grote massa te bereiken. Er werd een Kickstarter-project gestart en mede door de grote media-aandacht was dit een doorslaand succes. Dit was echter van korte duur, omdat ze geen werkend prototype konden overleggen, was de campagne in strijd met de regels van Kickstarter en werd dus offline gehaald.

Skarplaser4

Wat doe je als je project offline wordt gehaald? Juist, dan ga je naar ‘de concurrent’, IndieGoGo. Tevens een groot crowdfundingplatform waar het financiële doel ook binnen zeer korte termijn werd behaald. Wil jij dit nieuwe laser-scheermes steunen, dat kan vanaf $ 159 op IndieGoGo. Je zult toch nog een aantal nieuwe mesjes moeten kopen, de verwachte leverdatum is maart 2016.

Een ander product waardoor de huidirritatie bij het scheren flink beperkt wordt, is de Philips OneBlade. Dit scheerapparaat is tegenwoordig in Nederland breed verkrijgbaar en een stuk aantrekkelijker geprijsd dan de Skarp Laser Razor.

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer