Jouw sterrenbeeld: deze negatieve zaken hoor je liever niet

Leeuw – Leo – 23/7 -22/8

Afbeelding van Peter Lomas via Pixabay

Dit is het sterrenbeeld waarvan iedereen weet dat het graag in het middelpunt van de belangstelling staat en die aandacht meestal ook wel krijgt. Toch schuilt er in de meeste leeuwen een onzeker karakter, waarbij zichzelf vergelijken met anderen een dagtaak is. Een leeuw is wel een echte leeuw; aardslui. Actief als dit even moet, maar verder kan hij de ene poot niet voor de ander krijgen. Zijn liefste bezigheid; niets doen en delegeren.

Maagd – Virgo – 23/8 – 22/9

Een maagd zal niet snel buiten haar boekje gaan en is het toonbeeld van politieke correctie. Dit wordt trouwens ook van anderen verlangd. Een maagd is super geordend en weinig spontaan, waardoor er nooit iets onverwachts gebeurt en het leven saai en uitgestippeld lijkt. Maagd, laat de touwtjes soms eens wat vieren, daar knap je van op, ongetwijfeld.

Weegschaal – Libra 23/9 – 22/10

Een weegschaal wordt ook wel eens vergeleken met een labrador. De pleaser onder de dieren. Want dat is wat een weegschaal doet, pleasen. Daarnaast is een weegschaal overmatig bezitterig en nooit relaxt, omdat ze altijd bang is buiten het potje te pissen als ze een keertje een andere afslag neemt.

Schorpioen – Scorpio – 23/10 – 21/11

Een schorpioen is vaak erg zwaar op de hand en zoekt overal een diepere betekenis achter. Hij schept hoge verwachtingen voor zichzelf en ook voor anderen, waar eigenlijk niet aan voldaan kan worden. Dit heeft teleurstelling op teleurstelling tot gevolg.

Boogschutter – Sagittarius – 22/11 – 21/12

Dit is met recht de chaoot onder de sterrebeelden. Focussen is een groot probleem en de portemonnee van een boogschutter heeft een flink gat, wat regelmatig problemen oplevert. De boogschutter zelf heeft hier gelukkig niet heel veel last van; het komt toch altijd wel weer goed en in het leven zijn er belangrijkere zaken dan datgene wat jij nu even niet kunt vinden.

Steenbok – Capricorn – 22/12 – 19/1

Als je onder het sterrenbeeld steenbok geboren bent, word je beschouwd als een saai mens. Altijd bezig met carrière en toekomst, maakt je niet per definitie een aardig persoon. Wat betreft impulsiviteit ziet een steenbok altijd massa’s beren op de weg en ook optimisme en spontaniteit staan niet vetgedrukt in jouw woordenboek. Wil je wat meer interactie, dan zul je hierin zelf toch echt stappen moeten ondernemen.

Waterman – Aquarius – 20/1 – 18/2

De analytische en wetenschappelijke waterman wordt vaak gezien als een echte nerd. Je weet van alles en je ventileert dit ook maar al te graag. Een waterman is echter ook heel erg inventief en vindt meestal wel een oplossing voor een probleem. Het feit dat je graag alleen bent en onafhankelijk, maakt je wel voor veel mensen afstandelijk.

Aquarius
Afbeelding van Oleg Gamulinskiy via Pixabay

Vissen – Pisces – 19/2 – 20/3

Een vis trekt drama aan, als hopeloze romanticus ziet hij altijd het goede in iedereen, maar komt hij vaak bedrogen uit. De bij hem altijd aanwezige sterke emoties zorgen dan voor sentimentaliteit en negativiteit, met alle gevolgen van dien. Terug met beide benen op de grond is het devies voor een vis.

Ga je akkoord met wat de dierenriem over je zegt, of toch niet helemaal? Heb je wat nieuws over jezelf geleerd misschien? Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer