Goedkope citytrip gezocht? De 10 goedkoopste citytrips in Europa

Barcelona goedkoopste citytrips

We gaan nog even verder met vijf goedkoopste citytrips, na onze eerste suggesties op de vorige pagina. Benieuwd of je onderstaande bestemmingen ook interessant vindt!

Via: pixabay.com

6. Praag, Tsjechië

De hoofdstad van Tsjechië eindigt op de zesde plaats, hoewel het ooit de goedkoopste citytrip was. Door het toegenomen toerisme hebben de lokale horeca en hotels hun prijzen opgeslagen. Geen nood: je geraakt er nog altijd voor een prikje. Ryanair biedt vluchten vanaf €40 aan. Eenmaal daar heb je het gevoel in een middeleeuws sprookje te zijn beland, adembenemend mooi is het!

Goedkoopste citytrips Praag
Via: pixabay.com

7. Lissabon, Portugal

De Portugese hoofdstad is warm, hierdoor kan je er ook in het laagseizoen hier een fantastisch weekend beleven. Vluchten naar de Portugese hoofdstad zijn doorgaans goedkoop. Zeker last minute kan je goede deals vinden bij Ryanair. Zoek een leuke Airbnb en je verblijft er voor geen geld. Denk: zon, zee, verse vis en goeie wijn en porto.

Goedkoopste citytrips Lissabon
Via: pixabay.com

8. Barcelona, Spanje

Wie een goedkope citytrip naar de zon zoekt, kan zijn zoektocht hier staken. Met vluchten van Ryanair, Vueling Iberia en Brussels Airlines geraak je er snel en goedkoop. Daarnaast zijn er ook heel wat pakketaanbiedingen waarbij je voor een prikje de vlucht en het hotel boekt. Barcelona, dat is genieten van topmusea, prachtige architectuur, levendige straten en tapas.

9. Bratislava, Slowakije

Ben je nog nooit in Bratislava geweest? Boek dan nu je vliegtickets. De stad is niet meteen populair, maar ongetwijfeld liefde op het eerste gezicht. Bovendien is Bratislava niet zo’n grote stad, je hebt een goed overzicht en kan op een weekendje alle bezienswaardigheden aandoen zonder iets te missen. Voor een hotel betaal je gemiddeld €30.

Goedkoopste citytrips Bratislava
Via: pixabay.com

10. Tallinn, Estland

Last but not least: Tallinn! Een citytrip die goedkoop is, en voldoende cultuur en avontuur in petto heeft. Met vliegtuigmaatschappijen SAS, Finnair en LOT vlieg je voor zo’n €200 vanuit Brussel en Amsterdam. Een degelijk hotel kost er niet meer dan €30/nacht. Tallinn bestaat uit middeleeuwse gebouwen, kleine kasseistraatjes en véél cafés. Overtuigd?

Jouw goedkoopste citytrip?

Hopelijk heb je hier wat aan of heb je wellicht nog een super handige suggestie? Laat het weten in een reactie onderin!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Kiwify
      Logo