Verkleden? Deze moeder heeft de gaafste outfits voor haar dochter

De meeste kinderen vinden een verkleedpartijtje geweldig. Zij gaan daarbij helemaal op in hun personage en als ouder levert dat zeker een glimlach op. Deze moeder tilt het niveau van verkleden naar een hoger niveau!

Dit zijn de voordelen van verkleden

Een verkleedpartijtje zorgt voor veel plezier, maar daar houden de voordelen niet bij op! Er is namelijk gebleken dat verkleden de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Denk aan het prikkelen van de fantasie waardoor zij eerder creatieve denkers worden of het leren samenspelen met andere kinderen.

Gebruik dit argument maar eens bij het uitleggen van je carnaval outfit

Carnaval kroeg feest verkleden persoonlijkheid
Via: Wikimedia Commons | Mark Ahsmann, CC

Daarnaast zou verkleden helpen om jezelf in te leven in anderen. De kinderen kruipen namelijk in een ander personage en kijken voor eventjes vanuit andere ogen. Misschien is een Squid Game pak hier niet meteen het beste voorbeeld voor, maar die zijn er gelukkig wel…

Maand lang iedere dag verkleden

Grote kans dat ook jij een kast vol met verkleedkleren hebt of zelfs een speciale ‘verkleedkist’. Het lijkt voor kinderen alsof zij op dat moment een snoepwinkel binnenstappen. Een moeder van twee kinderen, Michelle Scrivner, wilde iets extra’s voor haar dochters doen.

Zij besloot om 31 dagen lang haar kinderen iedere dag te verkleden in een nieuw karakter. Het resultaat mag er wezen en is een lust voor het oog!

1. Ursula – De kleine zeemeermin

Ursula is de schurkachtige zeeheks uit de film De kleine zeemeermin. Zij biedt Ariël een tijdelijke kans aan om mens te worden, maar heeft daarvoor haar eigen snode plannen…

2. Edward Scissorhands

Een klassieke film uit de jaren negentig! Een uitvinder had het plan om zelf een mens te maken en hem een goed hart te geven. Edward was het resultaat, maar de uitvinder stierf voordat hij het lichaam af kon maken. De scharen zijn het gevolg!

3. Patsy Stone – Absolutely Fabulous

Patsy Stone haar levenstaak in de sitcom Absolutely Fabulous was erg duidelijk: overmatig gebruik van alcohol, drugs en seks met jonge mannen!

4. Post Malone

Deze artiest uit New York begon tijdens zijn middelbare school al met het experimenteren van muziek. Inmiddels is Post Malone niet meer weg te denken uit de hitlijsten met nummers als Rockstar, Circles en Sunflower! ,

5. David Bowie

David Robert Jones, of te wel: David Bowie! Deze fenomenale rockmuzikant heeft met zijn wereldhits als Space Oddity, Changes en Ziggy Stardust niet meer uitleg nodig…

6. Mad Hatter – Alice in Wonderland

Uiteraard kan de gekke hoedenmaker uit de verhalen van Alice in Wonderland niet ontbreken als het op verkleden aankomt. De Mad Hatter is een groot talent. Het is niet voor niets dat hij tot hoedenmaker van de Red Queen werd benoemd!

7. Gene Simmons – Kiss

Gene Simmons is een van de vier leden van de succesvolste hardrockband ter wereld. Een opvallend karakter tijdens de optredens en daarom nog leuker om jezelf te verkleden als deze rockster!

8. Mia Wallace – Pulp Fiction

Pulp Fiction, wie kent deze klassieke misdaadfilm uit 1994 niet? Mia Wallace wordt met haar rol door zowel fans en professionals beschouwd als een van de meest iconische vrouwen in een film aller tijden!

9. Lady Gaga

Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden dat Lady Gaga doorbrak met de singles Just dance en Poker face. Vele jaren later brengt de wereldartiest nog steeds hits uit. Denk aan Shallow en Rain on Me!

10. Kurt Cobain

Kurt Cobain werd begin jaren negentig gezien als “de stem van generatie X”. Dat alles door de iconische band Nirvana met hits die nog iedere dag worden beluisterd!

Wat is jouw favoriete personage?

Er kan met zekerheid gezegd worden dat de moeder een talent is in het verkleden van haar dochters. Laat ons in een reactie hieronder jouw favoriete outfit weten!

Via giphy.com

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...