Dit moet je weten als je parfum draagt in de zomer: 5 tips!

Dit moet je weten als je parfum draagt in de zomer: 5 tips!

In de zomer zweten wij ons kapot en die zweetlucht willen we het liefst verdoezelen met een lekker luchtje. Voordat je fanatiek je favoriete parfum begint te sprayen lees dan eerst even verder.

Wij snappen dat jij lekker wilt ruiken in de zomer maar soms kleven er wat nadelen aan wanneer je een heerlijke parfum draagt. Dit MOET je weten wanneer je parfum draagt in de zomer.

1. Vlekken op je huid

In vrijwel alle parfums en eau de toilette’s zit alcohol. Niet alleen de alcohol veroorzaakt de vlekken op je huid, maar ook de geurstoffen in de parfum. Dit is helaas de combinatie van parfum in de zon. Spray dus liever je parfum op je kleding of wat druppels in je haar.

2. Insectenmagneet

Waarom er altijd wespen op je af komen? Ze vinden je geurtje heerlijk. Je bent namelijk een echte insectenmagneet. Insecten komen nu eenmaal op zoete geuren af. Net zoals bij zoet eten, drinken enzovoort.

parfum

Via: pixabay.com

3. Parfumbalsem

Gebruik in de zomer parfumbalsem. Hier zit geen alcohol in maar je ruikt de geur wel heel goed. Het is net zoiets als lippenbalsem maar je smeert het natuurlijk niet op je lippen. Doordat de balsem lekker zacht wordt in de zon kun je het ook makkelijk uitsmeren. Parfumbalsem is ook nog eens makkelijk mee te nemen op vakantie in je handbagage!

4. Zomerversie

De meest voor de hand liggende oplossing is natuurlijk om een zomer zomer versie te gebruiken. Maar je hebt ook speciale zomergeuren, zoals Sun van Jill Sander. Hierin is bewust de alcohol weggelaten.

Parfum sales? -> Click op plaatje!

5. Bodylotion

Kies je ervoor om parfum in de zomer alleen in de avond te dragen? Dat kan natuurlijk ook. Overdag kun je dan bijvoorbeeld je favoriete bodylotion met geur gebruiken. Je hebt dan toch een subtiel geurtje om je heen hangen.

> Bekijk aanbiedingen parfum bij: Drogisterij.net

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Kiwify
      Logo